"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

vasárnap, március 26, 2006

Nemrégen érkeztünk haza doktorbácsi látogatásból. Nagyon örülök, hogy ma kellett mennünk, mert nagyon sokat tudtunk beszélgetni vele, mi kérdeztünk Ő válaszolt, sőt mikor nem is kérdeztünk csak beszélt beszélt... szóval nagyon jó volt, sok mindent megtudtunk. Beszélgettünk az apás szülésről, úgy tűnt, hogy nagyon apás szülés párti. Aminek örülök, mert igy legalább bátoritotta G-t. Megnéztük a szülőszobákat is, van külön apuka szoba, ahová kimehet a kedves apuka ha nem birja a strapát, megmutatta a helységet ahová elviszik a kisbabát lemosni rendbe tenni stb., ahová apuka követheti a kedves nővért. Anyuka is menne majd, de nem fog tudni ... :-)))
Megnézhettük a szobát ahol majd szülés után 24 óráig leszek stb., beszélgettünk érzéstelenitésről és hát mit mondjak nem nagyon kecsegtet jóval a dolog. Van gáz és EDA ez utóbbi elvileg - ezt ő mondta ezekkel a szavakkal..., szóval készitem magam a természetes dolgokra - ha egyáltalán lehet erre készülni.

Amúgy meg tavasz van végre és ma is sétáltunk egy jó nagyot. Hurrá.

Nincsenek megjegyzések: