"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

vasárnap, december 24, 2006

Huhhhh....Szerencsésen megérkeztünk Vegas-ba, bár elég kalandos volt az utunk. De kezdjük először azzal, hogy Árpi és Andi megérkeztek!!!
Nagyon jó két napot töltöttünk Andiékkal. Csavarogtunk, ettünk, beszélgettünk és a két nap hihetetlen gyorsan elrepült.
Szombat este miután G kivitte őket a reptérre mi is beültünk az autóba és elindultunk...A terv az volt, hogy megállunk 4 óra után és megszállunk valahol, de a 4 órás szakasz kb. 7 órát, ugyanis az utak havasak voltak, esett is miközben mentünk és egy balesetnél is megálltunk. Egy fehér autó megelőzött minket és kb. két perc múlva felborulva feküdt az út mellett...egy másik pedig keresztben az úton. Hát őszintén megmondom azt gondoltam ez a valaki nem jön ki élve abból az autóból. Viszont hihetetlen módon egy karcolás sem esett senkin, de G-ék segitettek neki, mert nem tudott kijönni az autóból.
Úgyhogy már nagyon késő volt mire abba a kisvárosba értünk, ahol meg akartunk szállni és ott úgy döntöttünk, hogy tovább megyünk. Innentől párszor én is vezettem, de nagyon sokat nem aludtunk, úgyhogy kb. olyan fáradtan érkeztünk meg ide, mint mikor otthonról költöztünk...délelőtt én is lefeküdtem amikor Noah aludt, és délután aludtunk egy picit, és most perceken belül pizsi osztás lesz...

Itt holnap reggel van ajándék bontás, úgyhogy megyünk gyorsan aludni, hogy gyorsan itt legyen a holnap :-)))


MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNUNK!!

1 megjegyzés:

Ági írta...

Hát jó kalandos utatok volt, de szerencse, hogy minden rendben volt. Remélem jó kis ajándékokat kaptatok a Mikitől. Vigyázzatok visszafelé is.