"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, december 26, 2006

Megvolt a karácsony, sokat ettünk, és szép dolgokat kaptunk. G-vel azt beszéltük tegnap este, hogy milyen érdekes, onnantól, hogy gyereked van, már nem te vagy a középpontban...máskor mindig mi csak üldögéltünk és anyuka adta a kezünkbe a csomagokat...mi meg csak bontogattuk őket...most pedig a két unokával történt ugyanez :-)) . Nagyon édesek voltak, sok játékot kaptak, úgyhogy azokat izlelgetik azóta is.

Noah sajnos megint beteg!! De úgy gondolom a fogacskája miatt van megint. Folyik az orra, köhög, tüsszög, nem jól alszik mióta itt vagyunk. Otthon már olyan jól beállt, éjszaka is szépen aludt, most meg éjszakánként is sirdogál...ez egyébként egy jó emlékeztető, hogy még nem kell másik baba :-)))))
Most éppen alszik a drága, aztán eszünk majd egy nagyot és elmegyünk valahová egy picikét, mert már két napja nem mozdultunk ki a házból.

Manócska és az ajándék hegyek.

Kisautó brrrrr....

Apukák és kisfiak...

Ez nem olyan jó kép, de nem ez a lényeg. A lényeg amit anyuci a kezében tart. JUHHÉJ. Mehet a lehajtom, bevarrom, kivágom...


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

micsoda ajándékeső! nagyon irigykedek a varrógépért, persze, varrni nem tudok, de olyan jó lenne!!!:))