"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, február 28, 2007

Elkészült a következő két hónap is, a 7. és a 8. Már nem olyan sok van hátra. Márminthogy nem csak az album készitésből, hanem az idő az első szülinapig.








Ez a kép a következő geek-et ábrázolja, aki itt éppen az egeret bütyköli.


Itt pedig zenét komponál... :-)

Ma reggel hóesésre ébredtünk, és ez azért volt érdekes, mert amikor Noah felkelt - egy új szokás szerint egyből rátapadt az ablakra - és néz ki a nagyvilágba. A hóesés pedig nagyon tetszett neki, még beszélgetett is a hópelyhekkel.
Ráadásul még bibliaórára is eljutottunk, ami már nagyon kellett, mert már két hete nem voltunk. Noah jó kisgyerek volt, és még aludt is állitólag. De nem gondolom, hogy túl sokat, mert már fél három körül lekellett tennem a délutáni alvásra, és 2,5 (!!) órát aludt. Sőt még az is izgi volt, hogy vacsit sem kellett csinálnom ma, mert maradékot ettünk, ezért már el is tudtam kezdeni a következő magyar órára a felkészülést, amit egyébként mindig a hétvégére halasztok. Úgyhogy ez naccerűűűű.
Holnap apuci itthon lesz, bár este megy el egy másik városba ami kb. 4 órányira van, mert pénteken ott fognak dolgozni ezért az éjszakát ott töltik, hogy ne reggel kelljen menniük.
Hétvégére egész jó időt mond, remélem kicsit kitudunk szabadulni.
Ezen a hétvégén még azt is megfogjuk próbálni, hogy a szombat esti bibliaórára megyünk, és igy a teljes vasárnap a miénk lehet. juhhéééééjjjjj.

1 megjegyzés:

liv írta...

hó! de szuper! itt semmi hószerű nem volt az idei télen.
a képek szuperek!