"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, szeptember 18, 2007

Ha röviden meg kellene fogalmaznom mi újság, akkor annyit mondanék, hogy nem unatkozom mostanában :-)
A pénteki hűtő- és szőnyegtisztitás után szombaton meghozták azt a nagy dobozt amibe pakoltunk, igy megkaptuk az összes bútort...a legnehezebb darab a matracunk volt ...fogalmam sincs hány kilót nyomhat, de már kinunkba nevettünk, mert persze semmi fogás nincs rajta és össze-vissza csuklott ahogy próbáltuk beráncigálni a házba :-). Azért a konyha asztalunk sem volt könnyű...de minden bútor megvan, már csak a garázst kell kiüriteni...oda tettünk mindent a másik helyről amit béreltünk a cuccainknak...szépen lassan kerülnek be a dobozok a házba...
Ma pont annyira büszke voltam magamra mert jó sokat kiüritettem ami bent volt, meg pórszivóztam, aztán Noah és én kimentünk a garázsba és még több dobozt hoztunk be...úgyhogy most minden ugyanugy néz ki mint tegnap :-)

Lényeg a lényeg, hogy van mit csinálni...de minden jól halad és még mindig nem fogtuk fel, hogy ez a mi házunk...

Közben már régóta keresgélem a megfelelő repcsijegyeket decemberre, és a héten mostmár tuti megveszem őket...reszkess MAGYARORSZÁG!!!! Jövünk!!!!

Fényképek is jönnek nemsokára!!

3 megjegyzés:

márta írta...

És Magyarország melyik része reszkessen? :) Melyik városban lesztek?

Gabi írta...

Különösen Budapest reszkessen :-) de azért lefelé a Duna mentén is reszkethetnek!!

andi írta...

Mi itt Fehérvár környékén nagyon reszketünk, már most alig alszunk éjszakánként! :)

Egyébként kíváncsian várom a képeket, miután berendezkedtetek. Sok-sok gratula a házhoz,és a képeknél is jobban várjuk,hogy itt legyetek! :)