"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szombat, szeptember 22, 2007

Jelentem megvettük a repülőjegyeket...hurrá, mostmár tutkóra megyek decemberben...ha addig vissza nem jön Jézus, dehát akkor már nem fog semmi számitani, és akkor amúgy is találkozunk! :-)
December 6.-án tesszük meg a maratoni utat odafelé és január 17.-én pedig visszafelé! Néha már meg sem tudom állitani a gondolataimat....kivel fogok találkozni, hova szeretnék menni, mit szeretnék venni...mondtam is ma az én legkedvesebb barátnőmnek, hogy mennyünk el a Széchényi-fürdőbe mert én azt úgy szerettem, főleg télen kint a hidegben és bent a meleg vizben...hmmmm...alig várom!!
A "mit szeretnék venni"-vel kapcsolatban, ha van valakinek valami nagyon jó mesekönyv, dvd ötlete amit Noah-nak tudnék venni, akármi ami hasznos lehet, várom a javaslatokat!! Ne fogjátok magatokat vissza, árasszatok el ötleteitek halmazával!!!!

5 megjegyzés:

liv írta...

...de jó lenne találkozni! meglehetősen régen láttalak! :D

Unknown írta...

A Katát már én is beinditottam, hogy ajánljon jó kis könyveket, mert hát ugye 2 vagy 3 óvodában is tanit angolt. Ha van valami, jelentem, de ha akarod te is megsürgetheted e-mailben.

andi írta...

Szia Gabi,

Van egy rakat könyv, meg rajzi dvd amiket Árpi már kinyomozott a Ninának, de hát a lista az ő fejében létezik, és most nincs itthon. De szívesen segítünk akár shoppingolni is, jaj,de jó lesz.
Ja, arra már gondoltál, hogy elmehetsz a mindig király és szuper hangulatos karácsonyi vásárra a Vörösmarty téren, meg a Jókai téren?
Alig várunk!

liv írta...

Jaj, igen, Gabi, a karácsonyi vásár! Akartam is írni én is!

Gabi írta...

Hát ne is mondjátok, azért akartam decemberben korábban menni, mert nagyon szeretem azokat a karácsonyi vásárokat...és annyi minden van a fejemben amit szeretnék onnan hozni...(valami gyönyörű Budapest felirat, fényképek talán a régi Budapestről, azok a cuki bögrék meg még ezerféle más...)

Andi akkor majd dumálunk a "listáról", majd valahogy kiszedjük Árpi fejéből :-). Amúgy valószinűleg csak elmegyek majd valami szuper nagy könyvesboltba és ott nézegetek majd mit kéne venni...
El sem tudom mondani mennyire várom már...:-)