"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

csütörtök, július 19, 2007

Tegnap elmentünk és megnéztünk egy házikót!! Nem is tudom mit mondjak. Azóta is fel-le rohangálnak az ötletek, elképzelések, mi tetszik-mi nem...Az tény, hogy 3 garázs van - ez G álma - plusz van kint kicsi házikó amiben tárolni lehet kinti cuccokat, olyat mint fűnyiró és társai. Van kint egy másik kicsi "minden férfi álma" házikó amit a házibácsi barkácsolt és lehet benne tenni-venni-alkotni. Három szobás, két fürdőszobás, nappali, étkező, konyha meg minden ami kell. Az tény, hogy bár ennyi minden van benne, minden egy kicsit picike. Tudom azt is, hogy az agyam próbál jóóó sok negativumot találni és talál is. Az is tény, hogy a miénk lenne és ez egy nagy pozitivum :-)
De annyi kérdés van bennem, mint pl. mit nézel meg egy lakásban, mikor eldöntöd, hogy megveszed, hogy csak a tiéd legyen és ott fogsz élni ki tudja meddig?? Ilyesmi kérdések járkálnak, merthát az ember szeretné ugyebár megtalálni a "tökéletes" otthont.
Holnap délután megint megyünk és megnézünk egy másikat. Bár itt két garázs van, kiváncsi vagyok azért milyen elrendezése van a szobáknak stb.
Ja igen, az első amiről beszéltem, egy iskola mögött van. Nem közvetlenül ott van az épület, hanem egy hatalmas füves rész van az udvar mögött, ahol ki is lehet menni és duhajkodni a fűben. Plusz itt a suliknál van játszótér is és azt bárki szabadon használhatja (bárki=Noah :-))
Lehet irok majd egy mi tetszik-mi nem listát, az talán jó ötlet nem?

Nincsenek megjegyzések: