"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, július 10, 2007

Voltunk orvosnál Noah-val tegnap. Megvolt a 15 hónapos ellenőrzés és ez mellé még kapott NÉGY (!!) oltást is. Most elég jól viselkedett végig, hagyta az orvost, hogy mindenfélét megtapogasson, persze elvette tőle a kütyüt amivel a fülét nézegette mert olyan szépen világitott rajta a lámpa :-) Aztán jöttek az ápolónők és viszonylag gyorsan beadtak kettő-kettő szurit. Szegénykém nagyon elkezdett sirni, de kb. 2 percig tartott aztán a végén saját lábán hagyta el a terepet. Legközelebb 18 hónaposan kell mennünk de akkor csak egyet fog kapni.
Lázilag még nem tudom, hogy áll, éjszaka mindenesetre nem ébredt fel.

Este voltam megint a havi egyszeri bibliaórán, ami megint nagyon jól sikerült. Komolyan mondom már csak ezért is érdemes volt ideköltözni...tegnap az időbeosztásról volt szó :-) Ha valakit érdekel angolul eltudom küldeni az anyagot.
Most felkapcsoltam hazafelé a világitást a kocsin, úgyhogy nem állitott meg a rendőr. HEHEHEHE.

Amúgy meg semmi különleges, délelőtt takaritottunk Noah-val és megint nagyon sokat segitett a porszivózásban :-) Általában rádől a porszivó fejére - ami az itten porszivókon elég nagy - és nyomja lefelé és akkor érdekes hangot ad ki én meg ki be kapcsolgatom, hogy még érdekesebb legyen.
Ma megpróbálom elkezdeni vele a "tegyük a ruhánkat a szennyestartóba" c. dolgot. Az a terv, hogy este mikor megfürödtünk akkor a fürdőszobában levett ruhácskát kihozzuk és betesszük a mosószobába. Aztán majd délelőtt, vagy amikor éppen úgy adódik, megfogjuk és kihozzuk a saját ruhácskánkat és megpróbáljuk majd eljuttatni a szobácskánkba :-)
Bocs, lehet, hogy ez nem hangzik túl izgalmasan...de neki ez nagy dolog lesz :-)

2 megjegyzés:

márta írta...

Engem érdekelne az időbeosztásos anyag. Nem vagyok nagyon jó ezen a területen. :) Email címem a profilomban. Köszi!

Gabi írta...

bocs Márti, hogy még nem küldtem, de még nekem sem érkezett meg elektronikus formátumban. MINDIG megkaptam rögtön másnap a jegyzeteket, persze most, hogy az egész világhálónak felajánlottam...most nem akar ideérni :-) Igérem, nem felejtem!!