"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, október 04, 2006

Csak egy gyors bejelentkezés Boise-ból. Hétfőn érkeztünk meg az új otthonunkba, amit még mindig csodálkozva nézegetünk - egyrészt, hogy itt vagyunk és itt fogunk élni, másrészt, pedig a korábbi házikóhoz képest ahol laktunk ez egy óriási vár :-), olyannyira, hogy gyalogolni kell benne, hogyha elakarok jutni az egyik végéből a másikba. Hát igen, ez furcsa nekünk, de NAGYON tetszik és alig várjuk, hogy berendezkedjünk.
Vasárnap indultunk Las Vegas-ból, aznap mentünk 5 órát estére pedig megszálltunk egy motelban egy kis városkában aminek az a neve, hogy Ely, ahol elég rosszul telt az éjszakánk. Nem azért mert nem volt jó a hely, valahogy valami sötét nyomás volt rajtunk, rosszakat álmodtunk stb., Noah is eléggé rosszul aludt.
De aztán másnap tovább suhantunk és autóztunk 6,5 órát mire Boise-ba érkeztünk, de megérte...
A ház tényleg gyönyörű, a ház hátsó kis udvarában egy patakocska vagy erecske - nem is tudom minek nevezném - csordogál. A mókusok pedig rendszeres vendégeink itt jönnek-mennek ugrabugrálnak egyik fáról a másikra.
Tennék fel fotót is - de sajnos a fotógép töltője a telefonjaink töltőjével együtt Vegas-ban van - "véletlenül" bekerült a pod-ba, ami úgy néz ki, csak a hét végén fog megérkezni. Szóval fotók később!!
Minden nap próbálunk valahová menni, mert a lakás üres és minden szépen sorjában próbálunk beszerezni. Ez persze lassabban megy Noah babával a karjainkban, de nem baj, mert időnk az mint a tenger...
Mától pedig van internetünk - hurrá - ezért is tudok irni, ha-ha, gondolom kitaláltátok.

Kicsit még mindig félelmetes, hogy itt vagyunk és sajnos éjjelente eléggé félek ebben a nagy lakásban, de tudom, hogy ez szellemi dolog, mert soha nem féltem még sehol ennyire. Szóval ha van kedvetek, ezért imádkozhattok.
Noah is a mi szobánkba alszik egyenlőre, mert az Ő szobája eredetileg a ház másik végében van, de én sajnos nem merek odaslattyogni az éjszakában...
Amúgy minden rendben velünk, élvezzük az új életünket és nagyon izgatottak vagyunk mit tartogat Isten számunkra itt!!!

Nincsenek megjegyzések: