"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, október 11, 2006

Kicsit megint felgyorsultak az események házunk táján, ugyanis tegnap meghozták a "pods"-ot, úgyhogy most amit hetekig pakoltunk BE, azt most pakoljuk KI. De nem bánom, kezd a házikó otthonossá válni.

Vasárnap elmentünk a gyülibe, ami kb. 10 percre van tőlünk, és nagyon tetszett mindkettőnknek.A dicsőités valami isteni:-) volt, és a tanitás szuper. Ez a Bob bácsi jó fej.
A dicsőitést egy lány vezette aki a megszólalásig hasonlit a Cristi Foster-re - ha ismered őt, üzenem neki, hogy Ő vezette a dicsőitést :-) - és a hangja is gyönyörű volt csak úgy mint a Cristié Vajtán.
Noah pedig a babamegőrzőben tengette az órákat. Azt hiszem el is aludhatott, mert amikor kihoztuk és betettük az autóba egyből nyomta a szunyát.
Ma délelőtt pedig elmentem ismét a gyülibe, ugyanis szerda délelőttönként van egy ún. mom's refresher, Noah is jött velem, apuci pedig elvitt bennünket.
Kicsit elkéstünk, de szerencsére nem én voltam az utolsó az érkezők sorában. Noah pedig félidő tájékán elkezdhetett nagyon sirni, ugyanis megcsipogtatták a wireless (!!!) babafigyelőmet, úgyhogy mentem és elhoztam, el is aludt pár perc múlva a karomban.
Ezt leszámitva nagyjából minden ok, Noah még mindig nem alszik. Ma azonban új változásokat vezetünk be!!! Babuka ugyanis beköltözött a ház másik végében lévő szobácskájában, és anyuka babafigyelőn fogja hallgatni, hogy mi történik. Terveim szerint nem fogok felugrani az első hangocskára, sőt a tervek között az is szerepel, hogy hagyni fogom, hátha visszaalszik.
Tudom, tudom, kemény fába vágom a fejszém. De muszáj valaminek történnie mert már komolyan mondom, hogy nem birom tovább. Kérlek imádkozzatok ezért, mert ez már tényleg nagyon sok a nem alvásból.

Néhány fénykép:

Juhhééjjjjj, de jó kedvem van.


Itt jöttünk hegyeken-völgyeken keresztül Boiseba. Na nem gyalog...


G és Noah az üres lakásban.

Nyam-nyam-nyam.

Look at me!!!!

Srácok, itt aztán hideg van reggelente, brrrrrr.

Igen tudom, hogy a fülecskéim kiállnak egy picikét...

Nincsenek megjegyzések: